Le mot du chef
The chef
"Our pleasure is to share our passion : cooking.
We work only with fresh products, carefully chosen, varied and seasonal as possible.
With our personal touch while respecting the products.
Served in a quiet and relaxed atmosphere at reasonable prices."
Alain Pramil
The restaurant
The restaurant opened thirteen years ago at the initiative of Alain Pramil. Former Professor of Physics, Alain Pramil is passionate about cooking and decided to open his own restaurant and to become a chef.
He only works with fresh products, he prepares his dishes according to his inspiration and seasons.
Prices
Fixed-price menu
33€
First course
+
Main course
+
Dessert
Luncheon
24€
First + Main course
or
Main course + Dessert
Beverages not included.
Net prices. Check are not accepted.
A
la carte
Firts course : 9€
Main course : 20€
Dessert : 9€
La Carte
first courses
9€
Salade de ficoïde glaciale
crevettes et tomates confites
Crème d'asperges blanches
avec glace au foie gras
Cake au chou-fleur
et confiture de piment
Saumon fumé par nos soins
avec petite salade
Tomates de collection
et scamorza
Foie gras de canard mi-cuit
avec anguille fumée (+5€)
Main courses
20€
Onglet de veau
avec purée à l’huile d’olive et giroles
Filet de bar
avec petites aubergines
Désossé de lapin artichauts,
poivrade et olives de Kalamata
Fettuccine
aux truffes (+5€)
Gigot d'agneau
avec petits pois
Ris de veau
aux navets nouveaux (+5€)
Desserts
9€
Nougat glacé maison
Mille-feuilles
aux marrons glacés
Fraises avec sorbet concombre
et huile d'olive
Tarte framboises, pomme Granny-Smith,
poivron et Chantilly
Gâteau au chocolat
avec farine de châtaigne et yuzu, glace fève de tonka
Clafoutis aux cerises
Glace au chocolat noir et piment d'Espelette
avec fruit de la passion
titre ?
Boisson non comprise. Nos prix sont nets. Les chèques ne sont pas acceptés.
Beverages not included.
Net prices. We do not accept notes.
Wine
White wine
Vins D'Alsace
Alsace Grand Cru 76€
Vendanges Tardives Alphonse Kuentz 2007
Vins De Bordeaux
Sauternes 89€
1er Cru Classé Château Sigalas Rabaud 2006
Vins De Loire
Menetou-Salon 29€
Florian Mollet 2016
Chinon 33€
Marc Brédif 2018
Sancerre 44€
Roc de l'Abbaye Florian Mollet 2017
Savennières 58€
Les Genêts Damien Laureau 2016 (AB)
Vins De Jura
Arbois Pupillin 46€
Domaine de la Pinte Melon à Queue Rouge 2016 (AB)
Vin Jaune 98€
Domaine De La Pinte 2004 (AB)
Vins De Bourgogne
Mâcon 33€
Villages Michel Guignier 2016 (AB)
Chablis 49€
Domaine Laroche Saint Martin 2018
Chablis 98€
Grand Cru Château Grenouilles 2009
Rully 39€
Domaine Rois Mages Félix & Anne-Sophie Debavelaere 2012
Givry 47€
Domaine Ragot Champ Pourot 2013
Montagny 47€
Domaine Charton-Vachet le May 2013
Mercurey 49€
Château Génot-Boulanger Les Bacs 2011
Ladoix 55€
Domaine Xavier Surand La Rangie 2014
Saint-Aubin 1er Cru 67€
Roux Père & Fils Les Combes 2017
Mersault vieux 79€
Clos du Château des Cîteaux Philippe Bouzereau 2014
Beaune-Bastion 128€
1er Cru Domaine Chanson 2009
Corton-Vergennes 230€
Hospice de Beaune 2005
Vins de la Vallée du Rhône
Côte du Rhône 28€
Villages Cairanne Domaine Brusset Les Travers 2015
Saint Joseph 59€
Stéphane Montez 2017
Condrieu 69€
Invitare M. Chapoutier 2016
Châteauneuf du Pape 75€
Château de la Gardine 2016
Red wine
Vins Du Bordelais
Pessac-Léognan 58€
Château De Rochemorin André Lurton 2006
Haut-Médoc 65€
Les Hauts de Lynch-Moussas 2015
Margaux Grand Cru 98€
Classé Château Dauzac 2004
Pauillac Dompierre 115€
2014
Vins De Loire
Anjou Clos de L'Elu 43€
C&T Carsin L'Aiglerie 2015 (AB)
Sancerre 48€
Fournier Père & Fils L'Ancienne Vigne 2014
Morgon 28€
Irancy 39€
Rosé
La Mascaronne Quat' Saisons 2017 (AB)
Domaine de Lauzière Equinoxe 2015 (AB)
Vins du Sud
La Mascaronne Vita Bella 2015 (AB)
Les Clos de Paulilles Caes 2016
Vins de Corse
Yves Leccia 2012
Vins de dessert
Riesling «Vendanges tardives» 1997
Reservation and access
Reservation
To make a reservation,
you can call us :
01 42 72 03 60
between 9am and 11pm
apramil@free.fr
Hours
Tuesday to Saturday
12am to 2.30pm
7pm to 10.30pm
They talk about us
Témoignage 1
«One truly amazing place, unforgettable diners at affordable prices.»
Témoignage 2
"Stylish, small" and "an excellent deal considering the quality", this New French bistro near the Place de la République in the 3rd wins raves for its "delicate and imaginative" cuisine and "relaxed, yet upscale atmosphere"; "definitely the best restaurant in the area".